Hasan Şadoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : (0216) 388 7243
WEB https://hasansadoglumtal.meb.k12.tr
Adres : İdealtepe Mh. Rıfkı Tongsir Cd. No.83 34841 Maltepe/İstanbul, Türkiye
VİZYON : İstanbul Anadolu yakasındaki mesleki ve teknik okullar arasında; akademik başarılarının yanı sıra kültürel ve sosyal yönüyle zenginleştirilmiş bireyler yetiştiren, yüzde yüz istihdam gücüne sahip, en çok tercih edilen okul olmak.
MİSYON : Hasan Şadoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak; donanımlı, yenilikleri takip eden ve gelişime açık, ahlaklı, çalışkan ve toplumda saygın bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : FUTSAL iL 2. LİĞİ ( 2018-2019)

Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM
Saatler : SABAH 08:30 ÖĞLEDEN SONRA 16:40
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : VAR
Ulaşım : Minibüs yolundan gelmek için; Kartal veya Kadıköy istikametinden gelirken İdealtepe Işıklarda ,Sami Malaz üst geçitinde inerek, 300 metre E-5 istikametine doğru yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz. E-5 den gelmek için ; E-5 karayolu üzerinden sefer yapan Kadıköy - Kartal minibüsleri ile Karayolları 1. bölge müd. durağında inip 50 metre yürümek sureti ile ulaşılabilir. IETT`nin E-5 karayolu üzerinden seferli otobüsleri ile yine Karayolları durağında inerek okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl merkezine 30 Km İlçe merkezine 2,85 Km´dir
Kontenjan Bilgileri : 2021-2022 9. SINIF İÇİN 400 ÖĞRENCİ.Bu yıldan itibaren KARMA öğrenci alınacakTIR.
Sportif Etkinlikler : Badminton, Futsal, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS PROJELERİMİZ Tamamlanmış : UNESCO HERİTAGE ( DÜNYA MİRASLARI) (2014-2016) Devam eden :